Få hjælp til layout og visuals på hjemmeside, sociale profiler og på tryk

Visuals er en generel betegnelse for alle de små og store opgaver, der er forbundet med at skabe en visuel identitet. Dit visuelle udtryk skal understøtte, hvem du er, og hvad du står for. 

Giv et godt førstehåndsindtryk, ellers klikker vi væk

Både på nettet og på tryk har du kun ganske få sekunder til at give et godt førstehåndsindtryk. Her kan det være afgørende, om der fx er en visuel sammenhæng på tværs af din online tilstedeværelse, eller om din hjemmeside tager sig professionel ud.

Hvis det, du præsenterer for folk — dit udstillingsvindue — er lidt af en rodebutik under ombygning, så klikker man væk.

Hvis hjemmesiden uploader for langsomt, fordi billederne er for store og tunge, så klikker man væk.

Hvis den flyer, du omdeler, består af en mur af tekst, sat med lille punktstørrelse i en eksotisk skrifttype – tjah, så har du minimeret din chance for at blive læst, og dit forrygende tilbud på side 3 er der ingen, der ser.

Undgå derfor en langsom, tætskrevet rodebutik under ombygning 

Det er sat på spidsen. Men ofte tænker man ikke lige på virkningen af det visuelle udtryk. Men det virker.

Alt fra valg af farver, skrifttyper, billeder, logo, layout har en betydning for, hvordan du bliver opfattet, hvordan din visuelle identitet tager sig ud. Klikker jeg væk eller videre? Lægger jeg i kurven eller vælger jeg at købe ind et andet sted?

Visuals skaber tillid 

Jeg har hjulpet flere soloselvstændige, små og mellemstore virksomheder (SMV) med deres hjemmesider, og min erfaring er, at det visuelle udtryk OFTE har brug for en kærlig hånd.

For selv om vi godt ved, at udseendet betyder noget i vores samlede vurdering af, hvor troværdig og tillidsvækkende en hjemmeside virker, så er det ikke altid, at vi sætter det øverst på den (altid alt for) lange to do-liste.

OG det er så her, jeg kommer ind i . . . billedet (host)

For jeg kan fx hjælpe dig med, at

  • skabe overblik over alle dine onlineprofiler — personlige og professionelle. Få sorteret ud i det hele og prioriteret, hvor du skal lægge energien (Need to have og Nice to have)
  • strømline din visuelle identitet, så din profil ser skarp ud både online og på tryk!
  • give din hjemmeside eller webshop en makeover, så det matcher dit brand, den du er, hvad du vil, det du sælger og hvad kunderne oplever
  • designe dit nye logo (se hvad jeg tilbyder i LOGOPAKKEN her)
  • layoute alt fra din flyer til din første bogudgivelse eller brugervejledning!

Okay, alt-mulig-dame… 

Så: Hvis du har brug for hjælp til dit visual, så kontakt mig og få en snak.

Er du i tvivl? Så ring alligevel!

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig? Så ring og spørg — jeg er god til at lytte og spørge ind, og hvis jeg vurderer, at jeg ikke kan hjælpe dig, så kender jeg sandsynligvis nogen, der kan. 😊

Visuals

Visuals er alle de små og store visuelle udtryk, som tilsammen giver folk et indtryk af, hvem du er, eller hvilken virksomhed, du har — dit BRAND.

Visuals er fx dit logo, ikoner til hjemmesiden, favikonet, som viser sig på fanebladet, skrifttyper, farver, grafiske virkemidler, streger, baggrunde, mønstre og hele opsætningen, din hjemmesides struktur, brochurens layout, dit facebook-cover, dit profilbillede, din PowerPoint, din Google My Business-profil og meget, meget mere.

Der er lidt at holde styr på
— Men det kan jeg hjælpe dig med!

Hjemmeside-MAKEOVER

Er din hjemmeside blevet lidt rodet? Kunne du tænke dig et mere professionelt udtryk? Eller et mere personligt udtryk?

På nettet har vi ikke mange sekunder til at overbevise folk om, at vi er helt okay mennesker med fine varer i butikken.
Og uanset om vi vil det eller ej, så betyder det noget, hvordan vi tager os ud i de få sekunder, vi så har til at præsentere os!

Der er mange fine muligheder for at skabe et digitalt visitkort, som passer til netop DIG.

Jeg arbejder med hjemmesider i WordPress (med Elementor). Men har også erfaring med redigering i en række andre CMS-systemer.

Logo

Et af de vigtigste signaler, du kan sende, ligger i dit logo. Logoet skal afspejle, hvem du er, og hvad din virksomhed handler om. Det skal være genkendeligt for dine kunder - og det skal gå igen OVERALT, hvor du er: online og offline.

Jeg kan hjælpe dig med at få skabt dit helt eget unikke logo, som du kan bruge overalt, hvor det giver mening at markere dit brand: på din hjemmeside, din facebookside, på instagram, Linkedins virksomhedsprofil, Google My Business, dit visitkort, dine flyers, din PowerPoint osv. osv.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til din hjemmeside, tekster, layout, en korrektur, et logo, en brochure?

Jeg kan også hjælpe dig med andre web-ting, tekster og gode råd...

Web

Få hjælp til web.

Tekster

Få hjælp til alle slags tekster.

Rådgivning

Få rådgivning og undervisning.