Rådgivning og undervisning

Få ordentlig og reel rådgivning om kommunikation og markedsføring af din virksomhed! Uanset om du er ny iværksætter, soloselvstændig, freelancer eller har en mindre eller mellemstor virksomhed, så kan jeg hjælpe dig med at sortere i tilbuddene og finde ud af, hvor kunderne er, og hvordan du får dem i tale!

Undervisning i, hvordan du vedligeholder din WordPress-hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside i WordPress, så har du også brug for jævnligt at opdatere plugins, udbedre ændrede features, lægge et nyt blogindlæg på, fjerne en gammel pop-up osv. osv. 

Hvis du selv har lyst til at stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside, men er lidt usikker på teknikken, så kan jeg lære dig, hvor du går hen, og hvordan du manøvrerer  rundt i kontrolpanelet.

Et par timer kan være godt givet ud

Særligt, hvis du på forhånd har givet mig adgang til administrationen af din hjemmeside og har sendt mig en liste over de ting, du har brug for at lære at kunne gøre.

Jeg er ikke verdensmester i det hele, men jeg er ofte nede og nørde i mange detaljer, så derfor kan jeg som regel også komme op med nogle praktiske løsninger, hvis der er brug for det.

Soloselvstændig?

Som soloselvstændig, freelancer, nystartet virksomhed, er der VIRKELIG MANGE TING, man skal tage stilling til og forsøge at holde styr på!

Jeg har selv været der (LÆS: ER DER!), og lige så skønt og vidunderligt det føles, at være chef i min egen butik og selv bestemme, hvor skrivebordet skal stå — lige så TRÆLS er det, når man er ved at miste overblikket, modet og sit perlehumør!

Derfor har jeg et SOFT SPOT for dig, der står alene med hele baduljen. Og derfor kan du også trygt overlade web, tekster og visuals til mig, mens du begiver dig ud i verden, og gør dét, DU er bedst til 💗

Jeg kan også hjælpe dig med web, tekster og visuals...

Web

Få hjælp til din hjemmeside, sociale medier, onlineprofiler, webshop, nyhedsbreve, søgemaskineoptimering (SEO) og meget, meget mere...

Tekster

Få hjælp til at skrive kort, klart og klikbart! Jeg redigerer og leverer tekster til din hjemmeside, SEO, opslag, Google My Business, brochurer og meget mere...

Visuals

Få hjælp til at strømline din visuelle identitet, så du og din virksomhed ser skarp ud online og på tryk. Få hjælp til logo, design, layout og meget mere...