Hej, jeg hedder Tine

Tine Nordentoft Thorsen på KREAKONTORET

— og det er mig, der har KREAKONTORET 🤸‍♀️

Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. i nordisk litteratur og kunsthistorie (okay, det lyder virkelig gammeldaws!) — MEN jeg elsker at læse, skrive og lave billeder, og det er lige præcis dét, der gør mig til din nye bedste ven nu, hvor du har besluttet at starte din egen virksomhed, få opdateret din hjemmeside, få skrevet de fede opslag til facebook, linkedin, instagram, nyhedsbrevene og dine erindringer, som er SÅ færdige med at ligge og støve i nederste skuffe!

Fordi: Nu kan du tage fat i mig.

Og sammen kan vi finde ud af, hvad det er, DU har brug for at få lavet, og om jeg kan hjælpe dig med det (…og ellers kender jeg sikkert én, der kan 😊).

Mine værdier 

Ja, værdierne er VIGTIGE. Og hvis du stadig læser med, så tænker jeg, at du er enig! Man prøver jo lidt af hvert gennem (arbejds)livet, og jeg har i hvert fald fundet ud af, at mit moralske livskompas går i udu, hvis jeg går imod mine kerneværdier.  

Derfor sigter jeg altid efter at arbejde ud fra et grundlæggende værdisæt, som handler om: 

  • Ordentlighed
  • Kreativitet
  • Hjælpsomhed

Det betyder blandt andet, at jeg KUN arbejder sammen med søde, rare og ordentlige kunder, som jeg derfor også gerne går en ekstra mil for — bare fordi de er søde, rare og ordentlige.

Jeg er ikke Karl Smart i en Fart — jeg ser for det meste pragmatisk på tingene, holder af at tænke mig om og gå i dybden – og så ELSKER jeg win-win-situationerne: Når jeg løser en opgave, som gør mig nysgerrig, optaget, engageret, og min kunde bare bliver GLAD!

YES! Det er det bedste! Det er god karma, og alle vinder! 💗

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Web, tekster og visuals!

Jeg har blandt andet hjulpet enkeltmandsvirksomheder, mindre detailhandler, webshops og større brancheforeninger med alt fra kommunikationsrådgivning, opsætning af hjemmesider, tekster, tone of voice, SEO, layout, markedsføringsmaterialer, visuel identitet, osv., osv. 

Måske kan jeg også hjælpe dig?