Referencer
— Hvad siger kunderne?

Jeg har gennem årene arbejdet sammen med mange forskellige mennesker. Både som kommunikationsmedarbejder, projektudvikler, webredaktør og som freelancer og digital alt-mulig-dame.

Her på siden kan du læse nogle af de anbefalinger, jeg har modtaget. Og jeg har også skrevet lidt om, HVILKE OPGAVER jeg har løst for den enkelte virksomhed/kunde.

Jeg håber, det giver dig et indblik i, hvad jeg kan hjælpe DIG med.

Er du i tvivl om noget, så ring eller skriv til mig, så vender jeg hurtigt tilbage, så vi kan få os en snak om de opgaver, du vil have løst. Og det er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis og alting.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til din hjemmeside, tekster, layout, en korrektur, et logo, en brochure?

Jakob skriver:

» … en både praktisk og professionel tilgang til markedsføring og kommunikation, som er guld værd for en mindre virksomhed «

Jeg hjalp blandt andet Jakob med:

 • at få en mere brugervenlig hjemmeside (WordPress)
 • søgemaskineoptimering (SEO) på tekster, billeder og webstruktur
 • gennemskrivning af alle virksomhedens tekster, online såvel som offline
 • kundeinterviews og indhentning af kundeanbefalinger og referencer
 • oprettelse af virksomhedsprofil på LinkedIn, Google My Business, Facebook (Meta)
 • nyt logodesign, nye billeder og ugentlige opslag til sociale medier og hjemmeside

Du kan tjekke Jakobs virksomhed ud her: offdata.dk

“Tine har fra dag et taget ansvar for at udvikle og vedligeholde OffDatas online udstillingsvindue, og hun har en både praktisk og professionel tilgang til markedsføring og kommunikation, som er guld værd for en mindre virksomhed.

Dertil kommer, at Tine altid bevarer overblikket, handler proaktivt og samtidig har et uovertruffet blik for de mindste – men som oftest afgørende – detaljer.

Tine får hermed min varmeste anbefaling. Hun skriver godt, hun er en dygtig og kreativ layouter, og hun ved, hvad hun taler om, når hun fx rådgiver om SEO, branding, brugervenlighed og kommunikationsstrategi.

Jakob Levinsen, OffData ApS, maj 2022

Ann skriver:

» Tine er fantastisk til at konvertere ide til virkelighed «

“Tine har spillet en vigtig rolle i min virksomheds opstart. Hun har fungeret som konsulent og kompetent rådgiver i forhold til hjemmeside og kommunikation.

Konkret for hjemmesiden har hun rådgivet omkring valg af platform, programpakker, temaer, tekniske krav, muligheder, begrænsninger og brug af systemer.

Hun har opbygget min hjemmeside i WordPress fra a til z fuldstændig afstemt efter, hvordan jeg gerne ville have det. Og hun har tålmodigt svaret på spørgsmål undervejs – ændret og tilpasset, eller vejledt mig til en endnu bedre løsning.

Det er også Tine, der har opsat mails, Facebook-profil etc., og jeg har hele vejen fået ærlige indspark og sparring på alle områder.

Tine er fantastisk til at konvertere ide til virkelighed, ligesom hun er superdygtig til både det sproglige/tekstmæssige og det grafiske/visuelle. Hun har et godt overblik, og arbejder samtidigt meget dybdegående og med kvalitet for øje. Og så er hun en skøn og positiv person.

Det er en stor fornøjelse at samarbejde med Tine. Hun er virkelig dygtig og får mine allerbedste anbefalinger.”

Ann Windfeldt Thorsen, Ro og Retning, april 2022

Jeg hjalp blandt andet Ann med:

 • rådgivning om valg af kommunikationskanaler
 • sparring omkring markedsføring på et lille budget
 • opsætning af ny hjemmeside i WordPress
 • opsætning af emails og virksomhedsprofil på Facebook (Meta)
 • løbende support og online undervisning i WordPress 

Du kan tjekke Anns hjemmeside ud her: roogretning.dk

Lars skriver:

“Tine har på alle måder gjort en positiv forskel for vores virksomhed, og vi har været meget tilfredse med hendes solide indsats, kreative inputs og analytiske overblik. 

Hun har en iderig og kreativ pen, når det kommer til skrivning af salgstekster, pressemeddelelser og oneliners/taglines, og hun har en teknisk og praktisk viden om SEO og UX, som hun både deler gavmildt ud af og forstår at omsætte i konkrete tiltag, der gør webshoppen søgeoptimeret og brugervenlig.

Jeg tøver ikke med at anbefale Tine, hvis du har brug for en skarp webredaktør, digital problemknuser eller dygtig tekstforfatter:

Hendes evne til at ramme virksomhedens tone of voice er eminent, og så har hun en værdifuld kombination af praktisk hands-on erfaring, faglig kompetence og kreativitet, som gør, at hun løser de udfordringer, der dukker op undervejs, og sørger for at du kommer i mål.

Du kan tjekke Nofreds webshops ud her: nofred.com og nofred.dk

» Jeg tøver ikke med at anbefale Tine, hvis du har brug for en skarp webredaktør, digital problemknuser eller dygtig tekstforfatter «