Få hjælp til din hjemmeside og en hel masse webting!

Web er mange ting. Et sammensurium af alt, hvad der foregår online. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, at skulle holde styr på sin hjemmeside, et nyhedsbrev, en blog, dine facebookopslag, Googleregistrering, Instagram, LinkedIn, Youtube, søgemaskineoptimering, og hvad der ellers kan følge i kølvandet, når man beslutter sig for at sætte sit personlige digitale aftryk.

Vi googler og tjekker jo ALT 

Uanset om du er nyopstartet soloselvstændig eller har haft egen virksomhed i flere år — ja, så er nettet selvfølgelig ikke til at komme uden om. 

Vi googler alle, vi læser folks anmeldelser, vi tjekker hjemmesider ud og vi lægger mærke til, om noget skiller sig ud på den gode eller den knap så gode måde!

Vi har måske ikke LYST til, at det skal være vigtigt og afgørende for, hvad vi vælger at købe, læse, tro på, have tillid til — men vi ved også godt, at det HAR en betydning, hvordan vi præsenterer os online.

OG det er så her, din nye kommunikations-web-dame-allround-online-assistent kommer ind i billedet 😊

For ud over at jeg efterhånden ved en masse om alt muligt (“Syv år, Niels!” — øh, eller måske snarere “Tyve år, Niller”), så er jeg også sådan en slags allround kommunikations- og markedsføringsdame, som kan hjælpe dig med alt fra at få designet dit helt eget unikke logo, til hvordan du får ændret afsendernavnet i sidefoden på dit månedlige nyhedsbrev udsendt fra Mailchimp.

Ja.

Okay, web-dame… 

Der er mange store og små detaljer at holde styr på i webtings-afdelingen. Har du brug for hjælp til det? Så kontakt mig. 

Er du i tvivl? Så ring alligevel!

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig? Så ring og spørg — jeg er god til at lytte og spørge ind, og hvis jeg vurderer, at jeg ikke kan hjælpe dig, så kender jeg måske nogen, der kan.😊

Få hjælp til hjemmesiden

Har du en hjemmeside, som trænger til en makeover? Eller skal vi begynde HELT forfra? Jeg arbejder med hjemmesider i WordPress (med Elementor).

Få hjælp til opsætning, redigering og optimering af din hjemmeside, så den bliver smuk, funktionel og brugervenlig.

Jeg underviser dig også i, hvordan du vedligeholder din hjemmeside, hvis du har lyst til at gøre det selv.

Få hjælp til SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er ikke kun uigennemskuelige algoritmer. Det handler i høj grad om struktur og brugervenlighed. Google belønner fx det gode og relevante indhold og den nemme og overskuelige købsrejse.

OG hvad der er endnu bedre: dine kunder belønner dig OGSÅ for at gøre din hjemmeside informativ, nem og overskuelig at gå ombord i!

Så det er jo en win-win-situation.
Virker det uoverskueligt? Jeg kan hjælpe dig med at komme godt i gang med SEO.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til din hjemmeside, tekster, layout, en korrektur, et logo, en brochure?

Jeg kan også hjælpe dig med tekster, visuals og rådgivning...

Tekster

Få hjælp til alle slags tekster.

Visuals

Få hjælp til dit visuelle udtryk.

Rådgivning

Få rådgivning og undervisning.