Kontakt Tine på Kreakontoret

Du kan kontakte mig døgnet rundt på mail tine(a)kreakontoret.dk eller via den lille beskedformular længere nede på siden.

Du kan også ringe til mig mandag til fredag mellem kl. 8.30-15.00 på 2988 6613. Hvis jeg ikke tager telefonen, så lægger du bare en besked, så skal jeg nok vende hurtigt tilbage til dig.

Ring, skriv og spørg bare!

Alle spørgsmål om samarbejde, mulige opgaver, faste timer, freelancetimer, projekter, klippekort og “. . . kan du mon også hjælpe mig med det her?” — ALLE SPØRGSMÅL er velkomne. Jeg gør altid mit bedste for at svare dig så hurtigt og præcist, som jeg kan. Der findes absolut ingen dumme spørgsmål — så bare vær nysgerrig og spørg løs! 

Mine kontortider

Mandag — Fredag 8.30-15.00
MEN du kan maile mig 24/7!

Nogle af de virksomheder jeg har arbejdet sammen med

Hjælp og gode råd til din hjemmeside, web, tekster og visuals